sreda, 7. januar 2015

Kave bi ....

Ta omamno dišeča kava 

Brez kave ne gre. Tistih par minut z mojim kofetom ne zamudim noben dan :)Da bo pa trenutek ob kofetkanju trajal cel dan, si lahko omislite "kofetkast nakit" :)

Prvi del kofetkarske kolekcije nakita so viseči uhančki z zrni kave.

                                          ... ste takoj najdli "vsiljivca" med ta pravimi zrni

Zrna kave so ročno izdelana (brez modelčka) iz polimerne gline. Ko so bila zrna pečena sem jih po sredini pobarvala s svetlo rjavo barvo. Barvo sem takoj izbrisala z vlažnim robčkom, tako da je ostala samo v brazgotini.
Naredila sem še mini skodelico kave. Ob robu je malce počila ( sem preveč hitela ;) ) in ko sem "nalila" kavico noter se je malce razlila po razpoki. Ampak pravzaprav mi je tako všeč, ker deluje bolj realno-obtolčena skodelica ;) 


                                             Ste si zaželeli kave ...... hitro si jo skuhajte :)                                                           ... in uživajte ob kofetku :)


hmmm ampak zraven kofetka takooo paše kakšen piškotek

Bi imeli naprimer....... piškotkast prstan ?
Pozdravček do naslednjič :)
4 komentarji:

 1. To si nas zdaj pretentala :))) Sem mislila, da si si kar prava zrna nanizala, tako originalna zgledajo tvoja iz fimo mase. Suepr uhancki in se bolj fantasticna skodelica. Vsekakor sem se za kaksen piskot :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Res so kot originalna zrnca, se mi je kar kavice "zaluštalo", saj sem tudi sama med "kofetkaricami." Vse super, ampak skodelica pa tudi pri meni "zmaga".

  OdgovoriIzbriši
 3. A veš da sem tudi jaz že razmišljala kako ti uhnački dišijo čez dan med biglanjem ob glavi... Vsaka ti čast za detajle - počena posodica da res tisto pristnost izdelku :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Maja zelo realistično si "ujela" kavna zrna v nakitu. Noro dobra ideja in zelo mi je všeč. Skodelici kavice pa je že bilo tak namenjeno, saj zgleda kot prava in super je tako - pravi mali babičen kavni servis :)))

  OdgovoriIzbriši