sreda, 26. november 2014

BLOG HOP

Punce iz tima  Mavelu.com igramo igro blog hop. Igra se je začela pri Marini in danes smo priskakljali do mene :)
Pred mano je izdelala čudovite izdelke Daša -pokukaj tudi na njen blog.

Na blog hopu predstavljamo sete štampiljk in jaz bom predstavila set POZITIVČKI -že ime je simpatično, štampiljke so pa res čudovite in z njimi lahko izdelaš malo morje prekrasnih izdelkov.



Jaz sem tokrat uporabila štampiljke na polimerni glini Premo. 

Izdelala sem okrasek za svečnik.

Maso sem razvaljala in izrezala kvadrat. Da je bil kar najbolj raven, da se štampiljka lepo odtisne, sem na samo glino položila trši papir in vse skupaj še enkrat povaljala. Na kvadrat sem z Versafine blazinico odtisnila štampilko. Sam odtisek se na masi suši malo dlje kot na papirju, ko pa je suh se ne zbriše, potem ko je pečeno pa se barva še dodatno utrdi in zapeče. 
Iz druge barve sem oblikovala/izrezala še trakec, ki je daljši od kvadrata. Na obeh koncih tega traku sem izrezala že drobno rožico, da sem dobila luknjico skozi katero sem napeljala tanko vrv.




Trak in kvadrat sem položila enega na drugega in ju položila na steklen kozarec. Iz mase sem izrezala še listke bodike in male rdeče bunkice ter položila na osnovo z napisom. Robove traku in kvadrata z napisom sem še malo zavihala in osenčila z zelo drobnim prahcem.

Izdelek sem skupaj s kozarcem zapekla v pečki, da je ostal lepo zaokrožen in sem ga kasneje lahko natančno nalepila z lepilom E6000. 




Na isti način sem izdelala še mali tagec in ga oblikovala v valovit trak. Tagec je simpatičen dodatek darilni embalaži :) 




Čeprav ta set štampiljk ni prazničen, ga lahko z "prazničnimi dodatki" kot je motiv bodike, snežinka...domiselno uporabimo za novoletna, božična darila :)


In še lepa novička...na BLOG HOP-u lahko sodeluješ tudi ti :)

                                      KAKO?

Enostavno. Pripravi izdelek na katerem uporabiš vsaj eno štampiljko iz trgovinice Mavelu.com . Objavi sliko izdelka na svojem blogu ( ali FB strani ali kakšni drugi spletni platformi ) in dodaj povezavo do uporabljene štampiljke. Z enim izdelkom pa lahko sodeluješ pri samo eni ustvarjalki. Lahko pa pripraviš več različnih izdelkov in tako sodeluješ pri različnih ustvarjalkah. Časa za sodelovanje imaš do 2.12.2014 do polnoči. 

                                      IN NAGRADA?

Nagrada je set štampiljk, ki smo jih punce uporabile pri svoji objavi. Mamljivo kajne :) Torej lepo vabljena k sodelovanju. Svoje izdelke pa prijaviš na spodnji modri gumb in slediš navodilom. 

Komaj čakam jutri pokukati k Maji na njen blog, kjer bo predstavila nov čudovit izdelek s pomočjo setov štampiljk. Oglasi se tudi ti pr njej.







19 komentarjev:

  1. Tudi sama sem več kot navdušena nad videnim. Enkratni odtisi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prava mojstrica si, oba izdelka sta fantastična! Imaš izjemen občutek za detajle. Pozdravček, Maja :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja super si uporabila Marinin set štampiljk! Svečnik je res zelo unikaten ;)))
    Nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasan rad. Jako mi se sviđa.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  5. A veš, da sem morala dvakrat prebrati, da sem res dojela da je to Fimo in ne papir... NORO všečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Prvič pri tebi, pa zagotovo ne zadnjič Imaš prekrasne izdelke, čisto vsak material obdelaš tako v potankosti, majhne detajle tako izpopolniš, da je prava paša za oči. Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala punce, res sem vesela vaših pohval :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepi izdelki, z maso še nisem delala na način, kot ustvarjaš ti. Všeč mi je:)
    LP Andreja V

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovito. Kako lepe oblike, kako jasni odtisi. Navdušena sem.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ojla, tudi jaz sem prvič tukaj in zahvala za to gre blog hopu, ki me je pripeljal k tebi. Tvoji izdelki so res nekaj posebnega in lepo dodelani. Svečnik je čudovit, nakita pa se kar nisem mogla nagledati :) Super!

    OdgovoriIzbriši
  11. Pa saj kar ne morem nehati gledati,tako sta mi oba izdelka všeč.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši